Våra rekommendationer

Transparent pixel

Erbjudanden

Tillverkare Confiserie Lauenstein - Frankenwald söder Tyskland - sedan 1965
Mottot för Confiserie Lauenstein är "Prova en gång, du kommer att bli förförd".
Den dyrbara, drömmen om choklad är produkten av högsta kvalitet och omsorg om produkterna samt passionen i skapandet. Med andra ord: Lauensteiner® praliner, tryffel och choklad tillverkas för hand med passionerat engagemang - dag efter dag. Förutom att utveckla nya varianter och smakupplevelser, strävar Confiserie Lauenstein ständigt efter att ge dig exklusiva present- och produktkreationer som kommer att göra kunderna till älskare av Lauenstein-specialiteter.
År av erfarenhet, användning av fina råvaror och utsökta råvaror utgör grunden för år av framgång.
Nöje blir en upplevelse - 2008 blev Fischbachsmühle efter omfattande renoverings- och restaureringsarbeten ett unikt nöjes- och utflyktsmål med "glasfabrik", fabriksbutik och café.
Ett besök som alltid är värt besväret.
 

Tips och råd
Vissa kvantiteter anges i denna webbutik, men detta är inte obligatoriskt. Om du vill ha andra kvantiteter, vare sig de är större eller mindre, vänligen fråga om dem på info@rosmaryschoklad-plus.com för ett extra erbjudande.

Om du vill ha små beställningskvantiteter kan du självklart använda den alternativa webbutiken Rosmarys Choklad - se nere. Välkommen!